Lättast köper du biljett via denna länk:

 

Aktuellt

Västnyländska Ungdomsringen söker en PRODUCENT för Raseborgs Sommarteater 2019

Är du en person som gillar av att hålla i flera trådar samtidigt? Är du en positiv person som är bra på att engagera andra? Känner du dig redo att jobba för en av Svenskfinlands största teatrar? Ifall du svarade ''JA'' på dessa frågor kan du just vara den person vi letar efter!
Västnyländska Ungdomsringen r.f. söker en producent för Raseborgs Sommarteater 2019.

I egenskap av producent kommer du att leda och koordinera produktionsteamsarbetet. Du kommer att ansvara för ekonomiskuppföljning och avtalshantering. Du fungerar som en kontaktperson för teaterensemblen vid produktionsmässiga frågor. Därtill får du arbeta med flera  intressanta och varierande arbetsuppgifter i ett toppen team för att uppnå målsättningen om att skapa en oförglömlig teaterupplevelse för publiken.

Vi uppskattar att du har kunskap av att driva och leda projekt. Vi ser gärna att du har jobbat tidigare med ekonomiuppföljning och att du är van vid att organisera. Vi hoppas att du är en positiv och glad person som har en god samarbetsförmåga. Kännedom av kulturproduktioner och kulturarbete av olika slag ses som en merit.

Ditt arbetsspråk är svenska men för att klara av arbetsuppgifterna på ett förtjänstfullt sätt krävs goda språkkunskaper i finska. Du bör också ha körkort och tillgång till bil. 

Arbetet inleds redan i oktober 2018 enligt överenskommelse och avslutar i augusti-september 2019 efter slutredovisningen av produktionen. Detta handlar om ett projektarbete där arbetsmängden kommer att variera under projektperioden. 

Som arbetsplats fungerar Raseborgs Sommarteater, Västnyländska Ungdomsringens kansli samt Raseborgsområde med omnejd. Du har tillgång till arbetsutrymme vid Västnyländska Ungdomsringens kansli i Karis. Övningarna för teaterensemblen äger rum för det mesta i Karis och vid sommarteaterscenen.

Ifall du är intresserad av uppgiften kan du lämna in en fritt formulerad ansökan med löneanspråk och CV per epost till info@vnur.org senast fredagen den 28 september kl. 12. Ifall du vill göra detta arbete via ett företag kan du lämna in en offert för detta projekt. Arbetsintervjuerna kommer att ordnas den 2 oktober i Karis.

Vid eventuella frågor kan du vara i kontakt med Västnyländska Ungdomsringens ordförande Henrik Wickström per epost (henrik.wickstrom94@gmail.com). Frågor per telefon kan ringas till ordförande torsdagen den 20 september kl. 12-15. 

Västnyländska Ungdomsringen r.f. driver Raseborg sommarteater sedan den grundades år 1966. Varje år samlar sommarteatern tusentals människor i olika åldrar för att del av en unik och spektakulär teaterföreställning ute vid Raseborgs slottsruiner. 
14.09.2018 kl. 10:15

Omkring 14 000 såg West Side Story

Den sista föreställningen av musikalen West Side Story visades på söndag på Raseborgs Sommarteater. Publikantalet uppgick till nästan 14 000, vilket utgör omkring 700 personer per föreställning. Sammanlagt gavs 20 föreställningar.

Årets specialitet var nattföreställningen den 24 juli som lockade över 750 besökare och var en uppskattad och lyckad upplevelse.

- Vi har igen bevisat att det finns ett behov av sommarteater, säger Henrik Wickström, ordförande för Västnyländska Ungdomsringen. 

Årets pjäs har rosats av både publik och media för bland annat fina rollprestationer och den ambitiösa koreografin. Styrelsen för Västnyländska Ungdomsringen vill tacka alla medverkande samt publiken för den gångna sommaren. 

-Vi återkommer under hösten till nästa års pjäsval, säger Wickström. 

Tack till alla åskådare, ensemble och produktionsteam för en fin säsong!

Bild: Årets nattföreställning den 24.7 blev en succcé med över 750 personer i publiken.
Foto: Jani Järvinen.

29.08.2018 kl. 09:41

20.09.2018 kl.10 Raseborgs sommarteater 2019

20.09 kl.10 - då avslöjas det som många av oss funderat på.
 
 
Vilken pjäs kommer att sättas upp på Raseborgs sommarteater 2019? Svaret får vi den 20.09, då Västnyländska Ungdomringen presenterar nästa års pjäs i samband med ett öppet presstilfälle på Ekenäs höstmarknad vid VNUR:s föreningstält. På plats kommer vi även att ha medlemmar i produktionsteamet för sommarteatersatsningen.
 
Mer info kommer inom kort!

Bild: En Midsommarnattsdröm, Raseborgs sommarteater 2011
28.08.2018 kl. 21:00

Läs vår blogg!

* * *

Tack till...