Esmeraldan osassa tanssii, laulaa ja näyttelee 24-vuotias Minna Kettunen.

Tänä kesänä soivat Notre Damen kirkonkellot Raaseporin kesäteatterissa!

Yksi maailmankirjallisuuden tunnetuimmista kertomuksista esitetään Raaseporin kesäteatterissa! Tanskalainen näytelmäkirjailija ja säveltäjä Sebastian on muokannut Victor Hugon klassikkoteoksesta, Notre Damen kellonsoittaja, tunteellisen, dramaattisen ja mukaansatempaavan musikaalin jonka Suomen kantaesitys nähdään Raaseporissa 26 kesäkuuta 2008.

Suomen suurimman ruotsinkielisen kesäteatterin estraadilla nähdään tänäkin vuonna noin 50 lahjakasta harrastelijanäyttelijää tulkitsemassa tätä jännittävää tarinaa jossa päähenkilöinä nähdään mm kaunis tanssija Esmeralda (Minna Kettunen), ruma kellonsoittaja Quasimodo (Kim Snygg), tiukkasanainen arrkkidiakoni Frollo (Dan Idman), komea kapteeni Febus (Per-Erik Krook) sekä väärinymmärretty runoilija Gringoire (Jan Karell). 1400-luvun Pariisin taivaan alla, Notre Damen katedraalin ympärillä, esiintyvät myös nunnat ja munkit, ilotytöt ja sotilaat, aristokraatit ja kuninkaalliset, ilveilijät ja rosvojoukot sekä kerjäläiset ja mierolaiset.

- Lupaamme erittäin värikästä, vaikuttavaa ja valloittavaa teatterikesää Raaseporissa, sanoo tuottaja ja taiteellinen johtaja Jan Lindroos joka myös vastaa musikaalin ruotsinkielisestä käännöksestä. Ohjaajana toimii Sven Sid, lavastuksesta vastaa Hanne Horte Garner, koreografiasta Annatuuli Saine ja kapellimestarina toimii Teddy Granroth.

Raaseporin kesäteatterin tuotannosta vastaa Västnyländska Ungdomsringen, VNUR.

Kiinnostus musikaalia kohtaan on ollut suuri, ennakkovarauksia ennen ensi-iltaa oli jo pitkälti yli 5000! Ringaren i i Notre Dame esitetään 20 kertaa 26.6-31.7. 2008

Hinnat: 20 euroa  aikuiset / 10 euroa lapset allae 13 v.
Lipunvaraukset: puh. 0600-12550 (0,66 euroa/min) ark. 9-17, la-su heinäkuu 11-14, muina aikoina puhelinvastaaja.
Lippuja voi  lunastaa kesäteatterin kassalta puoli tuntia ennen esitystä.
Lippuja voi myös lunastaa VNUR:n kanslialta, Länsivalli 11, Tammisaari, sekä Luckan Karjaalta ja Luckan Kirkkonummelta.

Esitysaikataulu ja lisätiedot