Det var så det hela började; med Kungen och Kristina 1966.  Bilden från Kungen och Kristina 1967, med Rolf Asklind och Toni Regnér i titelrollerna. Kungen och Kristina framfördes också vid 10-årsjubileet 1976.
Sven Sid har inte enbart regisserat ett flertal Raseborgspjäser. Här ses han på scenen med Christel Aminoff i Maries soldat (1979 och 1980).
Folk och rövare i Kamomilla stad spelades på Raseborg 1982. En ung Kenneth Kvarnström, sedermera mera känd som dansare och koreograf, medverkade som papegoja.
Sixten Stjernberg som en mustig Tevje i Spelman på taket 1987.
1993 brann hela scenen och dekoren till The Sound of Music upp två dagar före premiär. I två dygn arbetade ett flertal frivilliga med att röja upp och bygga upp på nytt - och miraklet skedde - premiären kunde hållas på utsatt tid. Musikalen blev den största succén hittills i Raseborgs historia, hela 20.000 åskådare!
Barnen Trapp med Maria, spelad av Marika Krook i The Sound of Music 1993. Barnen fr.v. Anna Friman, Kristoffer Holmberg, Mia Svartström,  Christoffer Westerlund, Patricia Lindberg, Sofie Backman och Frida Wickström.
Raseborg har under åren blivit känt för att de mest märkvärdiga fordon har funnits med på scenen. Här ses en riktig båt komma seglande fram till första bänkraden i Stormskärs Maja år 1994.
1996 spelades 60-talsnostalgiska Ungdomskällan. Här levererar Sixten Lundberg byns första tv till Börje "Sjutte" Björklund. Börje Björklund har stått på Raseborgsscenen i 31 somrar, senast som biskop i Robin Hood 2010.