Covid-19 information för publiken
 

Västnyländska Ungdomsringen arbetar för att ert besök på Raseborgs Sommarteater skall kännas tryggt! Vi följer de anvisningar, rekommendationer och restriktioner som Institutet för hälsa och välfärd samt Regionförvaltningsverket ger ut. Tillsammans hoppas vi på en härlig, säker teatersommar för såväl publik, ensemble som funktionärer!

Gällande användning av munskydd följer vi myndigheternas rekommendationer gällande utomhusevenemang.

Vid minsta förkylningssymptom önskar vi att ni stannar hemma!

Ni kan alltid kontakta vår biljettbokning för att omboka era biljetter. Ring oss på numret 019 241 5035. (vardagar kl.9-16, föreställningsdagar på veckoslut kl.10-13) eller skicka epost till info@raseborg.org.

Biljetter och platser

Ni kan söka ut era biljetter i förväg på vårt kansli i Karis eller via Netticket.fi. Om ni löser ut era biljetter på plats önskar vi att ni kommer i god tid för att undvika köbildning, vi ser helst att endast en person per sällskap köar. Biljettluckan öppnar 1,5 timme innan föreställningen börjar.

Vi säljer nästan hälften färre biljetter till föreställningarna än vi har platser, för att säkerställa att alla kan hålla ordentligt avstånd från varandra. Vår läktare rymmer normalt 1100 personer och är indelad i flera sektioner. Som vanligt öppnar vi portarna till teaterområdet 1 timme innan föreställningen börjar.

Vänligen följ anvisningar från funktionärerna då ni tar er till er plats. Undvik att röra er på området bland andra besökare mer än nödvändigt.

Då ni rör er från området, ta god tid på er, respektera andra och undvik onödig trängsel.

Håll avstånd!

Paus och buffé

Under pausen finns som normalt servering i vår buffé.

Vi uppmanar alla besökare att endast en (i mån av möjlighet) från varje sällskap går till de olika försäljningsställena och handlar.

Då ni handlat önskar vi att ni sprider ut er på vårt område, håller er till ert sällskap, samt t.ex. går tillbaka och sätter er på era platser och avnjuter era förfriskningar där. Det finns även bord på bufféområdet men vi har begränsat antal sittplatser där.

Grupper på över 10 personer kan som alltid förbeställa, även bord i mån av möjlighet. Då förs er beställning färdigt till bordet innan pausen börjar. Ni kan betala i förväg samt innan föreställningen börjar, eller sända en per sällskap till buffén för betalningen.

Hygien

Våra toaletter tvättas regelbundet och möjligheter för handtvätt finns, samt handsprit.

Förutom vid alla våra försäljningspunkter, finns handsprit även tillgängligt på ett antal ställen på teaterområdet.